dissabte, 20 d’octubre del 2012

Xampinyons amb pernil salat i gambes


Avui us presento una recepta, que varen fer a la classe, especial homes, a la seu de Thermomix a Girona.
Com que no ens hi varen voler, a les dones, em de provar-les.
Però com que jo soc una mica especial, vaig canviar una mica els ingredients.

INGREDIENTS:
35 grs. d'oli d'oliva
150 grs. de pernil salat a daus.
600 grs de xampinyons a trossets.
150 grs. de gambes pelades i crues.
1 pols de sal.
pols de julivert

PREPARACIÓ:

*Posem l'oli al vas i programem 3 minuts/ varoma / velocitat 2.
*Afegim els trossos de pernil salat  per el vocal i programem 3 minuts / varoma / velocitat 1.
*Afegim els xampinyons i programem 8 minuts / varoma / gir a l'esquerra / velocitat cullera. Deixem el cubilet tret per que s' evapori millor.
*Per el vocal posem la sal i les gambes palades, programem 2 minuts / varoma/ gir a l'esquerra / velocitat cullera.
Quant s'acabi el temps ho posem a una plata i posem el julivert amb pols per sobre.


Va ser un sopar complert, varem fer carn i per acompanyar hi varem posar els xampinyons amb pernil i gambes. 
El que va sobrar,  per dinar, varem fer espaguetis i varem afegir-hi la barreja, va ser tot un encert, els hi va agradar mes, amb la pasta, que per acompanyar a la carn.  
Espero que ho proveu, si voleu la recepta original la trobareu al bloc de la Judith.







5 comentaris:

  1. Quina combinació!!! Gambes i pernil!!!!
    Ha de ser boníssim!! Suposo que et van felicitar, oi???
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  2. T'han quedat molt bé Montse!!
    Bona idea barrejar-ho amb la pasta!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. prova-ho ja veuras, com els hi agrada.

      ens veiem, suposo hihihi!!!

      Elimina
  3. Bones!! hem arribat al teu blog desde Cuina de l'Olga amb el premi Liebster.
    t'he de dir q el blig no fa honor al seu nom xq de desastre no en té res!!
    Et seguim!!
    ptns!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. moltes gràcies,
      però això ho fa la practica,
      el dia que no hi ha inspiració queda tot com un Brunyol.
      fins aviat
      ptns i abraçades.

      Elimina