divendres, 8 de novembre del 2013

SALSITXES AMB BOLETS

Un sopar lleuger.

Agafem per dos persones 350 gr. de salsitxes i 250 gr. de bolets, els pots que trobem al Aldi de 530g de barreja de bolets.





Primer fem les salsitxes i les rossegem, quant les tenim rossejades les tallem a trossets petits, de cada una en fem uns 4 trossos.







Amb la mateixa paella que fem les salsitxes i posem els bolets, els hi posem sal i herbes que ens agradin, jo hi he posat la barreja de la Provença i els coguem ,




després agafem i barregem les salsitxes amb els bolets i ho rossegem tot plegat, si volem, hi podem posar, havans que estigui tot ros un raig de vi blanc i ho deixem coure i que s'evapori.


A quest menjar també ens pot servir d'aperitiu, es el que va portar la Lídia el dia de sopar de .... "porta". Però diferent ella hi va posar llenegues ...hummm boníssim.
Espero que us agradi.

4 comentaris: