dissabte, 29 de setembre de 2012

PALETS DE SAL

Tenia ganes de fer masses i he començat per aquest palets que  havia vist ,  a la revista de setembre de thermomix.


semblaven i varen ser molt facils de fer.


 Ingredients:
30 grs. d' oli d'oliva verge extre.
100 grs, d'aigua.
25 g. de llevat premsat.
230 grs. de farina de força.
5 grs. de sal o menys.
 i salt grossa per decorar.


Preparació:

*Posem dintre el vas, el oli i l'aigua, 2minuts 37º velocitat 2.
*I afegim el llevat i barregem  5 segons velocitat 3.
*Tot seguit hi posem la farina i la sal  3 minuts , vas tancat, velocitat espiga. ho deixem reposar  fins que dobli el volum.
*Escalfem el forn a 150º.
Agafem porcions de pasta de 5g., jo els vaig fer de 20g. per que fossin mes amples, agafem i les cilindres amb les mans.
Polvoritzar amb aigua els palets i despres escampem per sobre la sal grossa.
Ho posem al forn 30 minuts a 150º sense aire. o quant quedin una mica rossos.  Despres ho deixem que es refredin sobre una reixa , hi ho posem dins un taper, per guardar.
Espero que us agradi tan com a els de casa.




3 comentaris:

  1. El proper dissabte que passi una tarda a la cuina amb la meva thermomix......palets de sal!!!
    Estic convençuda que volaran....som molt panarres!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  2. Ostres! m'ha fet il·lusió veure aquesta recepta. Jo la tinc també per publicar. A València són molt tipics el que dieu palets de pa (nosaltres els diem rosquilletes tot i que no són redones...).
    Si el vols passar pel meu bloc, t'he deixat un regalet. Realment no sóc gaire d'aquestes coses però l'he rebut 4 vegades i bé, al final m'hi he posat
    http://cuinadiari.blogspot.com.es/2012/10/liebster-award.html

    ResponElimina
  3. moltes gràcies per els vostres comentaris

    ResponElimina