diumenge, 1 de maig del 2011

PASTIS DE MADUÍXES

Ja  es temps de maduixes i son boníssimes de totes maneres. A la feina, sembla que fem concurs de qui fa la millor coca, , ja que cada divendres o finals de setmana algú porta alguna cosa per tastar, per el meu sant vaig decidir fer una pastis de maduixa. 
Aquí deixo la recepta, per en Ricard i la Gemma, ja que volen provar de fer-la i per tothom qui li interessi.

 
Ingredients:
500 grs. de maduíxes.
200 grs. de sucre.
500 grs. de nata per  muntar.                                                     
8 lamines de gelatina.                                                                
Unes quantes maduixes per decorar.

Es molt senzill de fer, agafant el 500grs. de maduixes triturades, i 200grs. de sucre glaç i els fem escalfa a punt de bullició, hi afegim les cues de peix, escorregudes ja que les tindrem en remull,  i ho deixem refredar, quant esta fred muntem la nata i una vegada preparada i afegim el xarop de maduixa que ens a quedat fred i ho anem muntant o barrejant  suaument, fins que sigui tot rosat, molt a poc a poc, com un petit suís queda. Agafem un motllo desmuntable de silicona  i posem trossos de maduixes per decorar els costats i desprès i posem la barreja rosa al mig, ho posem a la nevera, tota la nit i ja esta sòlid,  desmuntem a poc a poc el motllo i perfecte, va digen mengem , mengem. Espero que us agradi.




2 comentaris:

  1. tu, que bo que ha quedat i mot esponjos,
    es coneix qu ees el primer que faig que ha tingut molt d'exit a casa.

    ResponElimina
  2. Me n’alegro molt que t’hagi quedat be. Si ho vas intentant segur que tots sortiran be.

    ResponElimina