Ja es temps de maduixes i son boníssimes de totes maneres. A la feina, sembla que fem concurs de qui fa la millor coca, , ja que cada divendres o finals de setmana algú porta alguna cosa per tastar, per el meu sant vaig decidir fer una pastis de maduixa.
Aquí deixo la recepta, per en Ricard i la Gemma, ja que volen provar de fer-la i per tothom qui li interessi.
Aquí deixo la recepta, per en Ricard i la Gemma, ja que volen provar de fer-la i per tothom qui li interessi.

Ingredients:
500 grs. de maduíxes.
200 grs. de sucre.
500 grs. de nata per muntar.
8 lamines de gelatina.
Unes quantes maduixes per decorar.
Es molt senzill de fer, agafant el 500grs. de maduixes triturades, i 200grs. de sucre glaç i els fem escalfa a punt de bullició, hi afegim les cues de peix, escorregudes ja que les tindrem en remull, i ho deixem refredar, quant esta fred muntem la nata i una vegada preparada i afegim el xarop de maduixa que ens a quedat fred i ho anem muntant o barrejant suaument, fins que sigui tot rosat, molt a poc a poc, com un petit suís queda. Agafem un motllo desmuntable de silicona i posem trossos de maduixes per decorar els costats i desprès i posem la barreja rosa al mig, ho posem a la nevera, tota la nit i ja esta sòlid, desmuntem a poc a poc el motllo i perfecte, va digen mengem , mengem. Espero que us agradi.
tu, que bo que ha quedat i mot esponjos,
ResponEliminaes coneix qu ees el primer que faig que ha tingut molt d'exit a casa.
Me n’alegro molt que t’hagi quedat be. Si ho vas intentant segur que tots sortiran be.
ResponElimina