dilluns, 14 de maig del 2012

SANTA MONTSERRAT


Aquesta  Tarta de formatge Polaca, es el regal que em va fer en Josep per el meu sant. La recepta l’ ha treta del llibre de “cocino a mi manera” de la Thermomix.
Aquí us poso la recepta, surt molta tarta i possiblement la pròxima vegada que la fem agafarem la meitat dels ingredients, i la farem mes sovint.

Ingredients: 
Massa:
30gr. de sucre
1 ou
120 gr. de margarina
250gr. de farina
1 culleradeta de llevat amb pols.
El farcit:
5 ous
1000g formatge fresc artesà.
600 gr. llet
350 gr. de sucre
120gr. de oli
2 sobres de preparat per natilles.
1 pols de sal.
Preparació de la massa
1. Obrim el forn a 180º
2. Posem tots els ingredients de fer la massa dins el vas i ho amassem, 50seg. vas tancat, velocitat espiga.
Agafem un motlle gros, de 40X24X6cm. mes o menys, i l’untem amb margarina i desprès i escampem la massa aixafant-la amb el cubilet, reservem.
Preparació del farcit
3. Separem les clares i les guardem. Posem al vas els rovells, el formatge, la llet, 250gr. de sucre i el preparat de natilles, 1 minut i 30 segons/velocitat 6.
Ho aboquem dins al motlle i ho posem al forn durant 50minuts.
4. Netegem i assequem el vas i posem 100gr. de sucre i el polvoritzem  10seg. vel, 10.  El reservem.
5. Posem la papallona a les ganivetes. Posem les clares, el sucre, la sal i programem 5 minuts / vel. 3.
Traiem la tarta del forn i constatem que del mig no esta massa cuita, cobrim el sobre amb el merengue i el tornem a enfornar a 180º durant 10 minuts mes. La deixem refredar i ja la podem servir.


2 comentaris:

  1. Ohhhh ara ja puc públicar la meva, que em vas regalar tu perquè així podré enllaçar-te!!!

    ResponElimina
  2. perfecte ja he a pres una cosa mes,ja se enllaçar!!!!!!.

    ResponElimina