Com que no ens hi varen voler, a les dones, em de provar-les.
Però com que jo soc una mica especial, vaig canviar una mica els ingredients.
INGREDIENTS:
35 grs. d'oli d'oliva
150 grs. de pernil salat a daus.
600 grs de xampinyons a trossets.
150 grs. de gambes pelades i crues.
1 pols de sal.
pols de julivert
PREPARACIÓ:
*Posem l'oli al vas i programem 3 minuts/ varoma / velocitat 2.
*Afegim els trossos de pernil salat per el vocal i programem 3 minuts / varoma / velocitat 1.
*Afegim els xampinyons i programem 8 minuts / varoma / gir a l'esquerra / velocitat cullera. Deixem el cubilet tret per que s' evapori millor.
*Per el vocal posem la sal i les gambes palades, programem 2 minuts / varoma/ gir a l'esquerra / velocitat cullera.
Quant s'acabi el temps ho posem a una plata i posem el julivert amb pols per sobre.
Va ser un sopar complert, varem fer carn i per acompanyar hi varem posar els xampinyons amb pernil i gambes.
El que va sobrar, per dinar, varem fer espaguetis i varem afegir-hi la barreja, va ser tot un encert, els hi va agradar mes, amb la pasta, que per acompanyar a la carn.
Espero que ho proveu, si voleu la recepta original la trobareu al bloc de la Judith.
Quina combinació!!! Gambes i pernil!!!!
ResponEliminaHa de ser boníssim!! Suposo que et van felicitar, oi???
Salut i petons,
Olga
T'han quedat molt bé Montse!!
ResponEliminaBona idea barrejar-ho amb la pasta!!
prova-ho ja veuras, com els hi agrada.
Eliminaens veiem, suposo hihihi!!!
Bones!! hem arribat al teu blog desde Cuina de l'Olga amb el premi Liebster.
ResponEliminat'he de dir q el blig no fa honor al seu nom xq de desastre no en té res!!
Et seguim!!
ptns!!
moltes gràcies,
Eliminaperò això ho fa la practica,
el dia que no hi ha inspiració queda tot com un Brunyol.
fins aviat
ptns i abraçades.