Aquesta Tarta de
formatge Polaca, es el regal que em va fer en Josep per el meu sant. La recepta
l’ ha treta del llibre de “cocino a mi manera” de la Thermomix.
Aquí us poso la recepta, surt molta tarta i possiblement la
pròxima vegada que la fem agafarem la meitat dels ingredients, i la farem mes
sovint.
Ingredients:
Massa:
30gr. de sucre
1 ou
120 gr. de margarina
1 culleradeta de llevat amb pols.
El
farcit:
5 ous
1000g formatge fresc artesà.
600 gr. llet
350 gr. de sucre
120gr. de oli
2 sobres de preparat per natilles.
1 pols de sal.
Preparació
de la massa
1. Obrim el forn a 180º
2. Posem tots els ingredients de fer la massa dins el vas i
ho amassem, 50seg. vas tancat, velocitat
espiga.
Agafem un motlle gros, de 40X24X6cm. mes o menys, i l’untem
amb margarina i desprès i escampem la massa aixafant-la amb el cubilet,
reservem.
Preparació
del farcit
3. Separem les clares i les guardem. Posem al vas els
rovells, el formatge, la llet, 250gr. de sucre i el preparat de natilles, 1 minut i 30 segons/velocitat 6.
Ho aboquem dins al motlle i ho posem al forn durant 50minuts.
4. Netegem i assequem el vas i posem 100gr. de sucre i el
polvoritzem 10seg. vel, 10. El reservem.
5. Posem la papallona a les ganivetes. Posem les clares, el
sucre, la sal i programem 5 minuts /
vel. 3.
Traiem la tarta del forn i constatem que del mig no esta
massa cuita, cobrim el sobre amb el merengue i el tornem a enfornar a 180º
durant 10 minuts mes. La deixem refredar i ja la podem servir.
Ohhhh ara ja puc públicar la meva, que em vas regalar tu perquè així podré enllaçar-te!!!
ResponEliminaperfecte ja he a pres una cosa mes,ja se enllaçar!!!!!!.
ResponElimina