divendres, 1 de novembre del 2013

Mató

Ahir em vaig adonar, que no tothom, sap lo fàcil que es fer mato i no haver-lo de comprar, ho sigui que des que comprem la llet mes fresca i ens caduca, per no consumir-la al dia, faig el mató que havia fet havans quant les vaques de Perles ens donaven aquesta alegries de un dit de nata a sobre la llet quant la bullíem... quins temps.
Amb aquesta llet, faig  els iogurts i els flams i surten mes bons, sembla mentida el que arribem a menjar pre-fabricat i amb gust ven pervertit.


Per fer el mató,  només necessitem llet , tan si es passada com no, i un raig de suc de llimona, ho posem al foc i que bulli, quant veiem que esta tallada ja la podem treure. em de vigilar de no escorre massa, perquè desprès queda molt sec, val mes que desprès l'hàgim de treure.


Espero que ho proveu, es molt bo amb mel.




2 comentaris:

  1. Ai....tu ho veus molt fàcil!!!!!Ho tens molt per la mà!!!!! Jo penso que ha de ser complicat que et quedi al punt...... Ha de ser tota una delícia menjar el mató casolà!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  2. si ho vas provant, si que hi trobes potser el punt, però tampoc es tan difícil pensa que jo feia molts anys que no en feia i va sortir be.

    ResponElimina