dimarts, 15 de novembre de 2011

PASTIS DE XOCOLATA I NOUS AL MICROONES

Aquesta recepta la dedico a la Martona que necessita alegries com aquesta, desprès ja les cremem fent exercici.

Aquesta recepta s’ assembla a una que vaig fer fa dies, però per el meu gust m’agrada’t mes aquesta.

Ingredients:

3 ous

120 gr. de sucre

100 gr. de farina de rebosteria

45ml. de llet

125 gr. de mantega

125 gr. de xocolata

7 g. de llevat (Royal)

Un grapat gros de nous.

1er untem amb mantega, el motlle de silicona, apte per microones, desprès  en un vol, posem la mantega i la xocolata i la desfem al microones, 1 minut  900W . Ho anem barrejant fins que estigui tot desfet, sinó ens queda del tot desfet el posem una mica mes però em de vigilar que no se’ns cremi. Ho guardem, hi agafem un altre vol i posem els ous on els batem i afegim el sucre fins que quedi tot blanquinós, desprès hi afegim la farina, el Royal i quant estigui tot ben barrejat hi posem la xocolata i mantega desfetes que havíem reservat. Tot ben barrejat i afegim les nous, desprès ho posem tot dins el motlle.

El microones 6 minuts a 800W. El deixem refredar dins el microones i ja esta, llest per menjar. Si veiem que no esta ven cuita, el que podem fer es afegir un o dos minuts mes per que es quedi ven cuit.

Si el presentem amb una mica de melmelada, la que ens agradi, encara es mes bo, sembla una espècie de sacher, sense cobertura.

Espero que us agradi tan com els de casa.

4 comentaris:

  1. A mi m'encanta Montse!!!
    Té una pinta deliciosa llàstima que el meu cul en pateixi les consecuencies, jejeje

    ResponElimina
  2. espectacular.... i gens complicada!! ... : deliciosa!!

    ResponElimina
  3. Si com diu l' Alfons, es espectacular, això no engreixa.
    Gracies per els vostres comentaris

    ResponElimina
  4. ES bonissim l'he fet i m'ha sortit d'allo mes be. Sembla impossible que a MI m'hagi surtit com diu la teva recepta, va ser un exit.

    ResponElimina