diumenge, 8 de maig del 2011

PASTÍSSETS DE PASTA DE FULL

Avui anem a estrenar el pis de la meva neboda i jo m’he fet voluntària de portar les postres. Però es clar  sempre em faig voluntària i desprès una por que no surti be.
Doncs m’he decidit a fer pastissets de pasta de full aquí teniu les fotos avera que us sembla.

Ingredients:
3 lamines de pasta de full
La primera lamina l’he tallat a trossets i he fet una crema pastissera per sobre i al forn. Desprès hi he posat trossets de gelatina per sobre.




La segona lamina desprès de tallar-la hi hem posat poma per sobre,  i al forn, quant l’hem tret hi hem posat una mica de melmelada de préssec per sobre.

I per últim em tallat la pasta de full, hem fet barquetes i em posat melmelada de maduixa amb gelatina barrejada dins els barquets.  Aquesta no ha quedat com pensàvem, però ha estat be, diferent.

Espero que tot estigui molt bo i els hi agradi.


3 comentaris:

  1. Doncs mira, jo em quedo amb la tercera versió que tot i no haver-te quedat com esperaves a mi em sembla que han de ser deliciosos!!! Petons

    ResponElimina
  2. Si Eri, tens tota la raó, però va ser al gust de cada un, la meva germana primer hi posava el de poma, però jo també em va agradar mes la de maduixa. La de crema no era prou dolça i jo soc molt dolça.
    Petons

    ResponElimina
  3. Hola!
    M´ha fet molta gràciael nom del teu blog, i de desatre res, que son molt xules aquestes pastes de full amb poma!
    Petons

    ResponElimina