Bones,
Desprès de donar-li un ultimàtum, al pomer de casa, que si no feia pomes, el tallàvem,
s'ha proposat a fer-les, i per això he decidit fer aquesta recepta que es molt rapida de fer.
Ingredients:
1 la mina de pasta de full rodona
Pomes segons les mides en necessitarem mes o menys
jo n'he fet servir 6.
sucre more
mantega
melmelada de albercoc o préssec
escampem el sucre more per sobre com si la salesim
normalment quant faig aquesta recepta no hi poso mantega, pero he vist que hi ha gent que ni posava i ho volia prova ho sigui que, tot seguit hi he posat la mantega a trossets petits ben repartida
desprès la posem el forn a 180º i posem el pastis a dins que primer es faci per sota i desprès la rossegem,
Desprès de donar-li un ultimàtum, al pomer de casa, que si no feia pomes, el tallàvem,
s'ha proposat a fer-les, i per això he decidit fer aquesta recepta que es molt rapida de fer.
Ingredients:
1 la mina de pasta de full rodona
Pomes segons les mides en necessitarem mes o menys
jo n'he fet servir 6.
sucre more
mantega
melmelada de albercoc o préssec
Desprès triem les pomes, les tallem i les anem posant sobre la lamina fins que la tenim tota coberta
escampem el sucre more per sobre com si la salesim
normalment quant faig aquesta recepta no hi poso mantega, pero he vist que hi ha gent que ni posava i ho volia prova ho sigui que, tot seguit hi he posat la mantega a trossets petits ben repartida
desprès la posem el forn a 180º i posem el pastis a dins que primer es faci per sota i desprès la rossegem,
la traiem del forn i amb un pinzell la pintem amb el suc de la melmelada per que no ens quedi apagada
i ja esta, la deixem refredar i ja tenim unes bones postres per dinar. Espero que si la proveu us agradi.
Fins aviat
Quina satisfacció poder fer un pastís amb pomes de la teva pomera!!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
Ohhhh MOntse quina bona pinta!!
ResponEliminaI si les pomes són de casa encara mes, pobret quina por devia de tenir perque us dones aquestes pomes, segur que ja és veia el coll a terra jijiji