Aquestes delicioses galetes les vaig fer per reis i varen agradar molt a tothom. Gràcies a la Judith que em va deixar els motlles d'estels.
Ingredients per unes quaranta unitats:
120 gr. de sucre glas.
400 gr. de farina de pastisseria.
240 gr. de mantega a temperatura ambient a trossets.
1 ou.
Preparació:
Posem tots els ingredients dins el vas i programen 20 segons velocitat 6.
Quant esta traiem la massa del vas i fem un bloc i el enrotllem amb paper film i el posem 15 minuts a la nevera.
Escalfem el forn a 180 º
Despres tallem la massa amb tres trossos, sobre el marbre l'enfarinem i posem un dels tres trossos, els altres els tornem a la nevera. Amb el corrou aplanem la massa deixant uns 5 centímetres. I posem els talla pasta a sobre i fem els estels. Els posem sobre paper sulfurat que em posat prèviament a una safata de forn i els posem al forn 10 o 12 minuts depenent la gruxudaria però pensem que han de quedar blanques. Despres fem el mateix amb les altres trossos de pasta que em deixat a la nevera.
Espero que us agradin tan com els de casa.
Ingredients per unes quaranta unitats:
120 gr. de sucre glas.
400 gr. de farina de pastisseria.
240 gr. de mantega a temperatura ambient a trossets.
1 ou.
Preparació:
Posem tots els ingredients dins el vas i programen 20 segons velocitat 6.
Quant esta traiem la massa del vas i fem un bloc i el enrotllem amb paper film i el posem 15 minuts a la nevera.
Escalfem el forn a 180 º
Despres tallem la massa amb tres trossos, sobre el marbre l'enfarinem i posem un dels tres trossos, els altres els tornem a la nevera. Amb el corrou aplanem la massa deixant uns 5 centímetres. I posem els talla pasta a sobre i fem els estels. Els posem sobre paper sulfurat que em posat prèviament a una safata de forn i els posem al forn 10 o 12 minuts depenent la gruxudaria però pensem que han de quedar blanques. Despres fem el mateix amb les altres trossos de pasta que em deixat a la nevera.
T'han quedat molt maques les galetes!
ResponEliminala presentació és excel.lent, i si a més, estan tant bones, això ja és un 10!!
ptns!!
Si tens tota la raó, tot un èxit , inesperat
EliminaGràcies a mi de què guapa!!! Pels motlles ni pensar-ho l'èxit és de les mans que les han preparat!! :)
ResponEliminaDesagraïda això mai, però d'on va sortir la recepta i la idea??? hihihi
Elimina