Ara ja puc descobrir el meu petit secret, a casa
tenim forn nou. El vell ja tenia 20 anys i ja havia arribat a la seva fi,
ho sigui que un bon cop de cap i em comprat aquest Smeg, que va perfecte.
Havia de ser l’excusa, per fer venir a casa, a la nostra amiga Tània que ha fet 40 anys i com que no ho volia celebrar amb una
festa, li volíem fer el detallet d’ aniversari, fer-li un pastisset. Però com que ella es
especialista a capgirar els nostres plans sense saber-ho, no va passar així.
Espero que us agradi,
es molt senzill de fer , i amb companyia a alhora de fer-lo i menjar-lo va ser
perfecte.
A la fi amb la Marta
varem decidir de dilluns preparar una base de pastis i el dimecres el varem farcí
i li varem portar.
Li va agradar molt. "Be crec que tot lo dolç li agrada".
Aquí us deixo la recepta, especial Marta i Montse, per la
Tània:
Biscuit genovès per
6 persones amb thermomix:
Ingredients:
4 ous/ 120G de sucre /
1 sobre de sucre de vainilla / 120g. de
farina de pastissos / un pesic de sal / margarina si el motlle no es de
silicona, sinó aigua.
-Es calfem el forn a
180º
-Posem la papallona a
les ganivetes, desprès posem els ous, el sucre, el sucre de vainilla. Programen 6
minuts, 37º, velocitat 4.
-Desprès tornem a
programar 6 minuts, velocitat 4, sense temperatura.
-Afegim la farina a poc a poc, al voltant de la papallona i la sal, programem 4 segons, velocitat 3. I desprès trèiem la papallona
i ho barregem suau ment .
Ho aboquem al motlle de
22cm. de silicona, prèviament humit. Ho piquem sobre el marbre perquè s’escampi
be hi no hi quedi aire a dins. El posem 20 o 25 minuts al forn. Després el traiem i el deixem reposar un dia (nosaltres ho varem deixar dos dies).
Desprès el varem obrir
per la meitat i varem regar amb moscatell, la part de sota. Varem posar melmelada
de préssec a sobre el moscatell, el varem tancar i cobrim tot el pastis amb
xocolata fosa. Amb el motlle de nº varem
fer el 4 i el 0 i varem deixar-ho refredar tot.
Quant la xocolata es va
refredar, varem posar-hi els números i els cors de sucre.
Fantàstic! El pastís bonissim i la companyia inmillorable!
ResponEliminasiiiiiiiiiiiiiii!!!!
EliminaOhhh quin detallet!!! Encara que ja me l'havien xibat jejejje
ResponEliminaQuin forn MOntse ara si que no tens excusa per preparar aquests deliciosos pastíssos.
Jo en faig 40 el 3 d'abril t'ho dic per si vols... jejjejje
Judith
Judith que en David et sortirà amb un "detellasso" espectacular, com vols un pastisset de no res. jijijiji
EliminaMolt bé per aquest pastís! Segur que a la Tània li va fer molta ilu rebre'l. Petons
ResponEliminaSi, a tothom fa ilu. rebre algun detallet quant no t'el esperes oi??
EliminaPetons