Varem convidar, una molt bona amiga a fer el cafè i el meu home, va preparar aquest pastis tan suculent, amb el seu joguet preferit, la thermomix.
Per la pasta necessitem:
3 ous
150 grs. de sucre
90 grs. de oli de gira-sol
100 grs. de llet
180 grs. de farina de reposteria
1 sobre de Royal
1 pessic de sal
3 pomes pelades i tallades a lamines
1er. Escalfem el forn a 180º. i preparem un motlle rodo de 28-30 cm. i l'untem amb mantega,
i escampem una mica de farina.
2on. Amb el vas net, triturem el 100 grs. de sucre i el reservem per fer el cruixent de nous.
3er. Col·loquem la papallona dintre el vas.
4art. Posem dins el vas, els ous, el sucre i programem 3minuts, 37º, velocitat 3'5.
5é. Quant estigui tornem a programar 3minuts, velocitat 3'5 i sense programar temperatura.
6e. Afegim el oli, la llet i tornem a barrejar 2segons, velocitat 3.
7e. Al final i afegim la farina, el Royal, la sal i programem, 6 segons, velocitat 3. Posem la barreja dins el motlle, hi posem les pomes sobre la pasta, el posem al forn una 25-30 minuts, que ens quedi cuit. I mentrestant preparem el cruixent.
Per el Cruixent de nou:
1 ou
100 grs. de sucre glas.
1 sobre de sucre avainillat.
100 grs. de mantega a temperatura ambient, a trossets.
100 grs. de nous picades grosses.
1er. Sense netejar el vas, i deixant la papallona dintre, posem el ou, el sucre glas, que teniem reservat ,el sucre avainillat i programem, 1 minut, velocitat 3'5.
2on. Afegim la mantega i programem 45 segons, velocitat 3'5.
3er. Traiem la papallona i afegim les nous i ho barregem amb l'espàtula.
Quant estigui el pastis fet, el traiem del forn i li posem el cruixent de nous per sobre, el tornem a introduir dins el forn durant 10-15 minuts, fins que estigui daurat i cruixent.
Esperem que es refredi, el desmotllem i servim.
Va ser un acompanyament perfecte.
Per la pasta necessitem:
3 ous
150 grs. de sucre
90 grs. de oli de gira-sol
100 grs. de llet
180 grs. de farina de reposteria
1 sobre de Royal
1 pessic de sal
3 pomes pelades i tallades a lamines
1er. Escalfem el forn a 180º. i preparem un motlle rodo de 28-30 cm. i l'untem amb mantega,
i escampem una mica de farina.
2on. Amb el vas net, triturem el 100 grs. de sucre i el reservem per fer el cruixent de nous.
3er. Col·loquem la papallona dintre el vas.
4art. Posem dins el vas, els ous, el sucre i programem 3minuts, 37º, velocitat 3'5.
5é. Quant estigui tornem a programar 3minuts, velocitat 3'5 i sense programar temperatura.
6e. Afegim el oli, la llet i tornem a barrejar 2segons, velocitat 3.
7e. Al final i afegim la farina, el Royal, la sal i programem, 6 segons, velocitat 3. Posem la barreja dins el motlle, hi posem les pomes sobre la pasta, el posem al forn una 25-30 minuts, que ens quedi cuit. I mentrestant preparem el cruixent.
Per el Cruixent de nou:
1 ou
100 grs. de sucre glas.
1 sobre de sucre avainillat.
100 grs. de mantega a temperatura ambient, a trossets.
100 grs. de nous picades grosses.
1er. Sense netejar el vas, i deixant la papallona dintre, posem el ou, el sucre glas, que teniem reservat ,el sucre avainillat i programem, 1 minut, velocitat 3'5.
2on. Afegim la mantega i programem 45 segons, velocitat 3'5.
3er. Traiem la papallona i afegim les nous i ho barregem amb l'espàtula.
Quant estigui el pastis fet, el traiem del forn i li posem el cruixent de nous per sobre, el tornem a introduir dins el forn durant 10-15 minuts, fins que estigui daurat i cruixent.
Esperem que es refredi, el desmotllem i servim.
Mmmm m'agrada, és molt bona tot i que s'ha de dir que el cruixent d'en Josep és veu molt més torrat i cruixent!!
ResponEliminaLa molt bona amiga dec ser jo....jajaja...
ResponEliminaDono fe de que estava boníssim!
En Josep sense cap dubte és un cuiner magnífic!