Aquesta recepta la dedico a la
Martona que necessita alegries com aquesta, desprès ja les cremem fent
exercici.
Aquesta recepta s’ assembla a
una que vaig fer fa dies, però per el meu gust m’agrada’t mes aquesta.
Ingredients:
3 ous
120 gr. de sucre
100 gr. de farina de
rebosteria
45ml. de llet
125 gr. de mantega
125 gr. de xocolata
7 g. de llevat (Royal)
Un grapat gros de nous.
1er untem amb mantega, el
motlle de silicona, apte per microones, desprès
en un vol, posem la mantega i la xocolata i la desfem al microones, 1
minut 900W . Ho anem barrejant fins que
estigui tot desfet, sinó ens queda del tot desfet el posem una mica mes però em
de vigilar que no se’ns cremi. Ho guardem, hi agafem un altre vol i posem els
ous on els batem i afegim el sucre fins que quedi tot blanquinós, desprès hi
afegim la farina, el Royal i quant estigui tot ben barrejat hi posem la
xocolata i mantega desfetes que havíem reservat. Tot ben barrejat i afegim les
nous, desprès ho posem tot dins el motlle.
El microones 6 minuts a 800W.
El deixem refredar dins el microones i ja esta, llest per menjar. Si veiem que
no esta ven cuita, el que podem fer es afegir un o dos minuts mes per que es
quedi ven cuit.
Si el presentem amb una mica
de melmelada, la que ens agradi, encara es mes bo, sembla una espècie de
sacher, sense cobertura.
Espero que us agradi tan com els de casa.
A mi m'encanta Montse!!!
ResponEliminaTé una pinta deliciosa llàstima que el meu cul en pateixi les consecuencies, jejeje
espectacular.... i gens complicada!! ... : deliciosa!!
ResponEliminaSi com diu l' Alfons, es espectacular, això no engreixa.
ResponEliminaGracies per els vostres comentaris
ES bonissim l'he fet i m'ha sortit d'allo mes be. Sembla impossible que a MI m'hagi surtit com diu la teva recepta, va ser un exit.
ResponElimina