dilluns, 31 d’octubre del 2011

COSTELLES DE PORC AMB PRÉSSEC ALMÍVAR


Recepta de Martí Fortuny (Molins de Rei), donada a RAC1 a les cuinetes d’en Fermi Puig
Aquest diumenge hem tingut basquet i futbol, i clar el dissabte ja vaig preparar el dinar, tenia tot un costellam de porc i el vaig fer al forn. 
 Recepta:
1 costellam de porc
1 pot de préssec amb almívar
Oli d’oliva
Sal
Pebre.
Posem el costellam,  tallat per el mig, sal pebrat i untat amb oli, dins una safata per el forn, encenem el forn i quant esta a 200º ho posem dins, desprès de 20 minuts girem les costelles, i ho anem fent així cada 20 minuts unes quantes vegades, desprès afegim el préssec tallat a quarts, hi continuem girant cada 20 minuts  desprès hi afegim el suc d’ almívar  i anem ruixant les costelles amb el suc, fins que estigui ros, jo l’he deixat rossejar massa, però es que a casa els hi agrada així, 
de ros, que marxi tot el greix.
Espero que us agradi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada