diumenge, 3 de juliol del 2011

Brownie al microones


Gracies a deu que s’ha acabat l’ institut, i començo a tenir una mica de temps per mi. Això que diuen que els pares no ens impliquem a l’ educació dels fills m’agradaria saber on ho treuen, perquè la gent que jo conec tot just ha començat a respirar, sembrava que érem nosaltres qui ens examinàvem, no pas ells, potser ens ho agafem massa àpid, però clar ja que els vam parir, ara em de patir.

Be avui com que tinc una estoneta, miraré de posar totes les receptes que he fet, però que no tenia temps de penjar. I quant torni a tenir un altre moment començaré a posar-me al dia de la resta.

BROWNIE AL MICROONES
Ingredients:

125g. de xocolata per fondre.

125g. de mantega pomada

125g. sucre

80g. de farina

3 cullerades de llet

3 ous

60g. nous (però si us agrada que ni agüi podeu posar-ne mes.)

1 culleradeta de Royal.

Desfem una mica la xocolata, i desprès hi afegim la mantega perquè se’ns desfaci tot. En un altre conc batem els ous, el sucre, la llet i afegim la xocolata fossa, la farina, el llavat i o posem tot per la batedora, desprès hi afegim les nous i ho triturem una miqueta amb la batedora, però poc, perquè trobem els trossets de nous(si ens i agraden, si no les esmicolem).

Tota la barreja la posem a un motlle de silicona i els posem al microones a 800W. 7 minuts i desprès deixem 5 minuts mes a dins el microones deixant-lo reposar.

 

I sembla que ha quedat be.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada