dijous, 5 de desembre del 2013

CREMA DE XAMPINYONS

Un dia com aquell que no vol la cosa el metge et diu ferem analítiques i mes proves i després et diu... res de blat, de llet ni de xocolata i et dius no serà tan greu... després vas a comprar hi veus que tot porta blat, llet o xocolata... terrible per això ara començarem a experimentar les receptes sense el que no podem menjar.

Aquesta es la primera recepta de crema que podrà menjar el meu fill gran.

Ingredients

50 grs. d' oli d' oliva
250 grs. de xampinyons nets
300 grs. de patates
sal
600 grs. de llet de soja

Escalfem l'oli. 2 minuts 100º vel. 1. Desprès posem la papallona al vas i afegim la patata, els xampinyons tallats a lamines, posem la sal, la llet i programem 25 minuts, 100º velocitat 1. Després traiem la papallona i triturem velocitat de 5-7-9 progressivament uns 40 segons i llest. Apunt per servir i menjar. 


 

4 comentaris:

  1. Segur que és molt bona Montse us acabareu acostumant però realment és quan et toca de prop quan veus els problemes que tenen la gent amb intolerancies.
    Farem algo aquest any per cap d'any??

    ResponElimina
  2. Ànim!!! Segur que li podràs adaptar moltes receptes de les que fas!!!!
    Aquesta crema és molt bona!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  3. Si en por menjar, una mica de porro sofregit es molt gustós. Per decorar dauets de pernil salat ;)

    ResponElimina
  4. Si en por menjar, una mica de porro sofregit es molt gustós. Per decorar dauets de pernil salat ;)

    ResponElimina