diumenge, 20 de febrer de 2011

Braç de gitano de nata


Aquesta recepta la vaig trobar donant voltes per els blocs i agafant una mica d’aquí una mica d’allà va sortir això tan bo, desprès de un parell de proves fatídiques.
Ingredients

    Per el pa de pessic:

    • 120grs. de sucre
    • 120 grs. de farina
    • 4 ous

    Per el farcit:

    • ½ kg. De nata per muntar
    • Sucre glaç

    Elaboració

    Per fer la planxa del braç, engeguem el forc a 180º. Posem les clares a punt de neu i barregem els rovells amb el sucre fins aconseguir una barreja ben cremosa i blanquinosa, desprès hi afegim la farina i les clares a punt de neu barrejant suaument. Ho escampem a la plata del forn sobre paper sulfurós i ho coem uns 8 minuts vigilant que no se’ns cremi ja que llavors no podríem enrotllar el braç.
    Una vegada cuit agafem un drap de cuina humit hi posem la placa sobre i l’enrotllem quant estigui una mica fred, el desfem i escampem la nata per sobre i el tornem a enrotllar, arreglant els costats omplint de nata des de fora. Desprès hi tirem sucre glaç i ja esta apunt per menjar.
    Bon profit

    1 comentari: